Keller Williams Realty Preferred - Brian Frere
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 3 949 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (86d)
  4 bd
  5 ba
  metra katrorë
  ac
  11724 S 70th East Avenue, Bixby, OK 74008

  Listing Courtesy Of: Keller Williams Preferred, Brian Frere
  I ri - 3 659 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rritja e Çmimit (68d)
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  13721 S 21st Court E, Bixby, OK 74008

  Listing Courtesy Of: Keller Williams Preferred, Brian Frere
  I ri - 1 095 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  12305 S Oxford Avenue, Tulsa, OK 74008

  Listing Courtesy Of: Keller Williams Preferred, Brian Frere
  I ri - 1 266 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  8601 S 68th Avenue, Tulsa, OK 74133

  Listing Courtesy Of: Keller Williams Preferred, Brian Frere
  I ri - 2 101 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  5928 E 48th Street, Tulsa, OK 74135

  Listing Courtesy Of: Keller Williams Preferred, Brian Frere
  I ri - 52 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  4 ba
  metra katrorë
  ac
  12821 S 28th Place, Bixby, OK 74008

  Listing Courtesy Of: Chinowth & Cohen, Rachel Robison
  I ri - 803 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  1 ba
  ac
  1411 E 36th Street, Tulsa, OK 74105

  Listing Courtesy Of: McGraw, REALTORS, Crystal D Cates
  I ri - 4 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  12514 S Longhorn Avenue W, Glenpool, OK 74033

  Listing Courtesy Of: Gerig Group Real Estate, Josh Gerig
  I ri - 67 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  5309 E 26th Street, Tulsa, OK 74114

  Listing Courtesy Of: Chinowth & Cohen, Tiffany Johnson
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Brian Frere
  Numri i licencës: 139098
  Brian Frere Real Estate Team

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  bk20f0vcdmq8fg7i4o6g
  Keller Williams Realty Preferred
  4745 E. 91st St. Tulsa, OK 74137
  Zyrë

  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.